У Національній академії ДПСУ презентували нову форму

У Хмельницькій Національної академії ДПСУ презентували нову форму

На базі Національної академії Державної прикордонної служби України імені Богдана Хмельницького представники відділень речового забезпечення знайомились із новою формою.

Як зазначив начальник відділу речового забезпечення управління центрального забезпечення адміністрації Державної прикордонної служби Андрій Кохан, відповідно до Закону України про уніфікацію форми одягу, всі силові відомства виробили до неї єдиний підхід. Отож цьогоріч для них вже прийнято та затверджено форму одягу нового зразка, яка складається з парадної, основної та спеціальної (польової).

Так, при створенні парадної формі були висунуті підвищені вимоги до матеріалів та фурнітури, також з метою уніфікації змінені кашкети й погони.

У Хмельницькій Національної академії ДПСУ презентували нову формуфото © www.marichkanews.com

В основній формі використовувалися надміцні матеріали. Цей вид одягу універсальний, його перевагою є витривалість. Він забезпечує зручність як на щодень, так і при виконанні спеціальних операцій.

Польова форма також створена з нових матеріалів, її основні якісні показники – зручність і практичність. Вона добре зарекомендувала себе, отримавши високу оцінку під час випробувань.

У Хмельницькій Національної академії ДПСУ презентували нову формуфото © www.marichkanews.com



Використані джерела:
www.marichkanews.com