«Укроборонпром» завершує виконання контракту на поставку «Оплотів» до Таїланду

Ukrainian Military Pages фото © Moo Pheromone's

Українська делегація взяла участь в Азійській виставці «Defense and Security 2017» у місті Бангкок (Таїланд). Делегацію очолював Міністр оборони Степан Полторак.

Під час візиту в Таїланд українська сторона провела перемовини із Віце-прем'єр-міністром, Міністром оборони Таїланду П. Вонгсувоном та Головнокомандувачем Королівської тайської армії Ч. Сіттісартом.

«Як відомо, з таїландською стороною у нас є контракт на постачання 49 танків «Оплот». Із радістю констатую, що незважаючи ні на що, Україна виконає свої зобов'язання перед нашим партнерами, та найближчим часом відправить для потреб Королівської армії Таїланду решту 13 одиниць бойових машин, які вже виготовлені українським підприємством «Завод ім.Малишева», та нині готуються до випробувань і підтвердження своїх характеристик», - зазначив перший заступник Секретаря РНБО Олег Гладковський, який також взяв участь у делегації.

Окрім цього, під час зустрічей з керівниками оборонних відомств Таїланду сторони обговорили питання щодо можливості створення сервісного центру для бронетанкової техніки, трансферу технологій та розширення напрямків співпраці в оборонній сфері.


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram

ua en
Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Ради національної безпеки і оборони України

довідник озброєння і військової техніки