У Міноборони відбулася зустріч щодо вирішення питань з експлуатації санітарних Богдан-2251 (ВІДЕО)

У Міноборони відбулася зустріч щодо вирішення питань з експлуатації санітарних Богдан-2251 (відео)

Вчора, 14 лютого, у Києві відбулась організаційна зустріч робочої групи щодо обговорення та вирішення проблемних питань, які виникли в результаті підконтрольної експлуатації санітарних автомобілів типу «Богдан 2251».

Робоча група була сформована за результатами круглого столу, проведеного 31 січня в Міністерстві оборони України. До її складу входять три підгрупи.

Координатором робочої групи щодо технічної складової призначено представника Департаменту військово-технічної політики, розвитку озброєння та військової техніки Міністерства оборони України, медичної — представника науково-дослідного інституту проблем військової медицини Української військово-медичної академії, експлуатаційної — представника Центрального автомобільного управління Озброєння Збройних Сил України.

Завданням цих профільних підгруп, кожна з яких відповідає за свій напрямок, є покращення технічної та медичної складової санітарного автомобіля, поліпшення умов його експлуатації та обслуговування, а також напрацювання напрямів забезпечення евакуаційним транспортом на найближчі перспективи.

Більше про: автомобіль санітарний Богдан 2251 (ТУ У 29.1-21751779-018:2016)


Читати новини від Ukrainian Military Pages у Telegram


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України

довідник озброєння і військової техніки