Чернігівська бригада територіальної оборони приймає резервістів на збори

Ukrainian Military Pages

Сьогодні до наметового містечка у Гончарівському, де розпочались двотижневі навчання 119-ї окремої бригади територіальної оборони, прибула друга партія резервістів.

Як повідомляє Чернігівський обласний військовий комісаріат, ті, хто прибув на навчання учора, вже отримали форму, берці, спальники і все, що належить військовослужбовцям. Хто приїхав на полігон до обіду - смакували на польовій кухні суп, гречку з м'ясом, овочі. Хто на польовий обід не встиг, обідали в їдальні військової частини.

«Бригади територіальної оборони створюватимуться по всій Україні для захисту територіальної цілісності нашої країни та перевірки мобілізаційної готовності українців. Подібні збори пройдуть по всім областям, тож досвід, отриманий під час цих навчань, буде корисним для інших», - сказав заступник військового комісара Чернігівської області підполковник Вадим Лільчицький.

До складу бригади входить шість окремих батальйонів територіальної оборони, рота вогневої підтримки, мінометна батарея, інженерно-саперна рота та інші підрозділи.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military PagesФото: Чернігівський обласний військовий комісаріат


Більше публікацій про територіальну оборону »