ЗСУ випробують захисні шоломи різних виробників

частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи

У частини ЗСУ для проведення порівняльних випробувань надійшли балістичні шоломи різних типів від компаній КМ «ДІСТІ» (UaRms) та НВП «Темп-3000».

Зазначимо, що Міністерством оборони України розроблено технічне завдання для захисних шоломів відповідно до останньої версії стандарту НАТО.

142-й навчально-тренувальний центр Сил спеціальних операцій, отримав шоломи напівзакритого типу «TOR-D» («ТОР-Д») та «Каска-1М», нагадаємо, що у цій частині також проходить тестування нового полегшеного бронежилета.

частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи
фото: Ігор Молодан / Facebook

Нові шоломи стандартного типу «TOR» та «Каска-1М» отримала 95-та десантно-штурмова бригада, яка також випробовує оновлені загальновійськові бронежилети на нові літні бойові черевики.

частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи частини ЗСУ отримали для випробувань нові захисні шоломи
фото: Ігор Молодан / Facebook

Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію