Нова бригада морської піхоти набирає новобранців

Нова бригада морської піхоти набирає новобранців

35-та бригада морської піхоти КМП ВМС ЗС України, що формується в Одеській області, розпочала активний набір новобранців на військову службу за контрактом.

Бригада, що розгортається на базі 137-й окремого батальйону морської піхоти, стане другою бригадою морської піхоти у Військово-Морських Силах ЗС України. До кінця 2018 року, у селищі Дачне, що біля Одеси, для нової частини буде збудована сучасна військова база за стандартами НАТО – зазначають у Міністерстві оборони України.

Відбір кандидатів для 35-ї бригади морської піхоти визначено, як один з пріоритетних напрямків під час набору на військову службу за контрактом для військових комісаріатів та вербувальних центрів Військово-Морських Сил.

Нагадаємо, що у вересні спущено на воду два перші десантно-штурмові катери проекту 58503 типу «Кентавр-ЛК», що призначені для доставки та висадки 36 морських піхотинців. Також до кінця року планується доковий ремонт середнього десантного корабля проекту 773 «Юрій Олефіренко» та завершення ремонту десантного катеру проекту 1176 «Сватово».

Читати також:Новобранці разом із командувачем КМП пройшли випробування на право носіння берета морпіха

Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію