У Бердянську відкрито вербувальний центр Військово-Морських Сил України

морська піхота Фото © Владислав Мусієнко

16 вересня, у місті Бердянськ відкрито вербувальний центр Військово-Морських Сил Збройних Сил України. Це вже третій вербувальний центр, який ВМС відкрили в різних регіонах України за останні два місяці.

Як повідомляє прес-центр командування ВМСУ, роботу даного підрозділу спрямовано, в першу чергу, на підвищення ефективності комплектування кораблів, частин національного флоту та надання кандидатам усієї необхідної інформації й допомоги для вступу на службу до лав Військово-Морських Сил.

— Подібні організації відіграють значну роль у процесі набору якісних кадрів до наших підрозділів, як для кораблів, так і до морської піхоти, спецпідрозділів, авіації, частин зв’язку чи артилерії, — повідомив начальник організаційно-планового відділу управління персоналу штабу командування ВМС ЗС України капітан 1 рангу Гліб Деак.

— Нам вкрай важливо, щоб майбутній контрактник отримав усю необхідну інформацію й допомогу в підготовці документів та потрапив саме на ту посаду, на якій його робота матиме найбільшу ефективність. В цьому і полягає робота співробітників нашого вербувального центру.

Усіх охочі проходити службу у Військово-Морських Силах Збройних Сил України запрошуються до вербувальних центрів за адресами:

м. Одеса, вул. Маріїнська, 4 (кут вул. Пироговської), тел. (097) 041 17 55,

м. Миколаїв, вул. Велика Морська,14, тел. (068) 148 98 50, (093) 330 48 68,

м. Бердянськ, центр культури і дозвілля «СОФІТ», тел. (050)221 8224



вербувальний центр день міста Бердянськ вербувальний центр день міста Бердянськ вербувальний центр день міста Бердянськ вербувальний центр день міста Бердянськ вербувальний центр день міста Бердянськ Робота вербувального центру під час святкування дня міста Бердянськ, фото © МОУ

Читати також: У Бердянську розмістять військово-морську базу


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Міністерства оборони України