У «Спецтехноекспорта» друге представництво в Індії

«Спецтехноекспорт» відкрив друге представництво в Індії

ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт», що входить до складу ДК «Укроборонпром», офіційно відкрило своє друге закордонне представництво в Індії у м. Нашик.

Разом з головним представництвом у столиці Індії м. Нью Делі, новий офіс займатиметься забезпеченням оперативної та ефективної співпраці підприємства з індійськими партнерами.

Керівництвом підприємства, за участю Посла України в Республіці Індія Поліхи Ігоря Зіновійовича, також було проведено зустріч з Головою Правління провідної державної авіаційної корпорації Індії Hindustan Aeronautics Limited (HAL) – паном Шрі Р. Мадхаван .

Компанії обговорили нові напрями співпраці, а саме постачання оборонних систем для гелікоптерів, проведення спільних науково-дослідних робіт, а також налагодження виробництва окремих авіаційних систем в Індії.

За словами в.о. директора ДП ДГЗП «Спецтехноекспорт» Владислава Бельбаса, можливість більш тісної комунікації з іноземними партнерами дає змогу збільшувати обсяги співпраці. Для прикладу, у цьому році підприємство майже втричі збільшило обсяги поставок оборонної продукції на потреби літакобудівного дивізіону Hindustan Aeronautics Limited у порівнянні з рівнем 2016 р.

«Спецтехноекспорт» залучає до роботи з індійським партнером HAL такі оборонні підприємства України як Львівський державний авіаційно-ремонтний завод, ДП «Одеський авіаційний завод», ДП «НДІ «Шторм», ДП «Харківський машинобудівний завод «ФЕД», Харківське агрегатне конструкторське бюро, ДП «Новатор», ТОВ «Радіонікс» та інші.

«Спецтехноекспорт» відкрив друге представництво в Індії

Нових домовленостей було досягнуто і з індійською державною компанією Bharat Electronics Limited (BEL). Відтепер «Спецтехноекспорт» матиме можливість брати участь в тендерах на проведення спільної модернізації радарів П-18 та СТ-68, а також систем протиповітряної оборони ЗСУ-23-4 «Шилка», С-125 «Печора» та інших.

Нагадаємо, в ході оборонної виставки DefExpo-2018 в Індії «Спецтехноекспорт» уклало нові контракти в авіаційній сфері загальною вартістю понад півмільярда гривень.



Використані джерела:
Офіційний сайт ДП ДГЗП «СпецТехноЕкспорт»

довідник озброєння і військової техніки