Охорона ЗіМа затримала несанкціонованих «фотографів»

Охорона ЗіМа затримала несанкціонованих фотографів

Працівники воєнізованої охорони заводу імені Малишева затримала п'ять осіб (троє неповнолітні), що проникли на територію заводу та намагалася здійснити фото та відеозйомку.

Інцидент трапився на вихідні близько 21-ої години, повідомив начальник управління охорони і пожежної безпеки харківського підприємства Анатолій Леонов.

«Під час затримання невідомі при собі мали фотоапарат, телефони, декілька екшн-камер, великі гайкові ключі, відмички для металопластикових вікон, а також газові балончики (марки «Терен-4», які дозволено використовувати тільки представникам спецпідрозділів). Це фактично перший випадок на нашому заводі, коли у затриманих була така кількість цифрової техніки. До слова, хотів би відзначити, що наші працівники спрацювали чітко та оперативно».

За словами начальника караулу Миколи Бабича, коли співробітники ВОХОР помітили на території заводу групу підозрілих осіб, одягнених у спортивне та спеціальний воєнний одяг, вирішили не затримувати невідомих, а спочатку прослідкувати за ними.

«Вони пройшли до одного з цехів, піднялися по пожежній драбині на дах і спробували через вікно проникнути в середину будівлі, – ділиться Микола Бабич. – Тим часом ми з усіх сторін оточили будівлю і наказали невідомим спуститися вниз. Спочатку вони намагались замаскуватися у снігу, потім зістрибнули на прибудову і намагалися втекти, але здалися охороні, коли зрозуміли, що будівля оточена. Ми доправили затриманих до караулу і викликали представників спецслужб».



Використані джерела:
www.malyshevplant.com