Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС [фоторепортаж]

Спеціальний авіаційний загін Оперативно-рятувальної служби цивільного захисту ДСНС України, що базується у Ніжині, 22 лютого відзначмв 20 річницю з моменту свого створення.

Пропонуємо до уваги фоторепортаж із заходів від Military Aviation.

У зв’язку з постачанням гелікоптерів Airbus, на території аеродрому розбудовується відповідна інфрастурктура. Так, у 2018 році було збудовано 4 ангари, які мають освітлення, обігрів, сигналізацію та комфортні умови праці для персоналу.

За словами чиновників МВС, до кінця року прибудуть ще три гелікоптери Airbus.

Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС Пошуковий прожектор на борту №53. Борт №51 обладнали лебідкою

На початку року до Ніжина прибув Н225 б/н 53, потім з Борисполя здійснили переліт б/н 51 та «десятка» Національної гвардії України. Варто зазначити, що «гвардієць» зимує у Ніжині, поки для нього будується ангар та відповідна інфраструктура на авіаційній базі НГУ.

Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС

З нагоди свята особовий склад загону отримав сертифікати на житло. На реконструкцію казарми під житловий будинок з держбюджету було виділено понад 9 млн. грн, що дало змогу забезпечити квартирами 48 сімей авіаторів-рятувальників. У будинку 4 однокімнатних квартири, 14 двокімнатних, а також 6 трикімнатних квартир загальною площею 2004 м.кв.

Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС

Псля урочистої частини відбулась демонстрація можливостей гелікоптерів Airbus Н225 Super Puma та ЕС145, зокрема робота на висінні Н225, зліт та виконання гірки з подальшим набором висоти, евакуація постараждалого за допомогою лебідки гелікоптером ЕС145. Крім того, літак Ан-32П виконав заходи на умовне гасіння пожежі.

Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС Річниця авіаційного загону ОРС ДСНС

Читати також:Вся авіація оперативно-рятувальної служби [інфографіка]


Читайте Ukrainian Military Pages у Telegram, Twitter та Facebook