Полк оперативного забезпечення отримав спецтехніку

Новий полк оперативного забезпечення отримав спецтехніку

Новосформований окремий полк оперативного забезпечення отримав 25 одиниць відновленої спецтехніки з 536-ї центральної бази ремонту та зберігання техніки РХБЗ, що на Полтавщині.

За словами командира бази спеціальна техніка служби радіаційного, хімічного та біологічного захисту пройшла необхідну діагностику та відновлювальний цикл. Перевірка експлуатаційних параметрів здійснювалась як на стендовому обладнанні, так і у процесі ходових випробувань.

Новий полк оперативного забезпечення отримав спецтехніку Новий полк оперативного забезпечення отримав спецтехніку Новий полк оперативного забезпечення отримав спецтехніку

Про це, вчора, 9 березня, повідомив офіційний сайт військового відомства.

Ймовірно йдеться про 16-й полк оперативного забезпечення ОК «Південь» формування якого здійснювалося на базі 28-ї окремої механізованої бригади, а після формування військова частина була переміщена у Мелітопольський район для постійної дислокації.

На території цієї військової частини також триває розбудова інфраструктури, зокрема будівництво гуртожитків підвищеного комфорту для військовослужбовців.

Новий полк оперативного забезпечення отримав спецтехніку


Читайте Ukrainian Military Pages у Telegram, Twitter, Facebook та Linkedin