На Закарпатті місцеві заважають облаштовувати кордон

На Закарпатті місцеві заважають облаштовувати кордон

Сьогодні прикордонники Мукачівського загону почали встановлювати загороджувальний паркан на лінії державного кордону на ділянці відділу прикордонної служби «Ділове».

Роботи роботи з інженерно-технічного облаштування кордону, зокрема з Румунією, відновили у зв’язку з настанням сприятливих погодних умов та збільшенням кількості спроб порушників незаконно перетнути кордон.

Відразу до місця проведення робіт прибула група приблизно з сорока чоловік з вимогою зупинити встановлення огорожі. Чоловіки, більшість з яких є місцевими жителями, вже потрапляли в поле зору прикордонників за порушення українського законодавства.

Молодики намагалися усіляко заважати правоохоронцям та провокувати їх. Також до місця встановлення огорожі прибув сільський голова н.п. Ділове. Місцеві мешканці, демонструючи не погодження з представниками Держприкордонслужби також перекрили автомобільну дорогу сполученням «Рахів – Мукачеве».

На даний час прикордонники роботи продовжують та фіксують дії громадян. До місця події викликано співробітників Національної поліції та оповіщено компетентні правоохоронні органи.

На Закарпатті місцеві заважають облаштовувати кордон На Закарпатті місцеві заважають облаштовувати кордон


Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Державної прикордонної служби України