Обстріл балістичного шолома DevTac Ronin (ВІДЕО)

Обстріл балістичного шолома DevTac Ronin

YouTube-канал DemolitionRanch продемонстрував показове випробування балістичного шолома DevTac Ronin, який, за словами виробника, є куленепробивним.

Кевларовий шолом DevTac Ronin має броню класу II та IIIA, а також обладнаний кріпленнями для ліхтарів, дисплеїв або приладів нічного бачення та системою активної вентиляції.

Випробування розпочались з найменшого калібру - .22LR з пістолета Ruger з глушником SilencerCo Switchback, ефективність роботи якого можна регулювати, відкручуючи його секції одну від одної. Далі настала черга набою .22 Hornet з револьвера Taurus Raging Bull, якому також не вдалося пробити шолом.

Обстріл балістичного шолома DevTac Ronin

Як виявилося, захисні лінзи шолома не можуть захистити від пострілу з рушниці, декілька дробинок все-таки пройшли крізь. Проте від шрапнелі та інших уламків очі стрільця у цьому шоломі точно будуть захищені.

Для випробувань надзвукового набою 9 мм, використовувався пістолет Maxim 9, і шолом знову не дав кулі проникнути всередину. Більш потужний набій .357 Magnum з пістолета Desert Eagle також не зміг нічого вдіяти.

Передня частина шолома має клас захисту II, тобто здатна зупинити постріл набою .357 Magnum, проте, як виявилося, і набій .44 Magnum не зміг її пробити.

Маківка шолома має клас захисту IIIA, і вона також зупинила кулю набою .44 Magnum, хоч і сильно постраждала від влучання.

Наступним був револьвер Magnum Research BFR під набій .45-70 Government – перше влучання виявилось неточним, адже Метт злякався цієї потужної зброї, проте друге довело, що шолом зупиняє кулю навіть такого потужного набою.



Використані джерела: zbroya.info