Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині

Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині

Президент України Володимир Зеленський здійснив першу робочу поїздку на Луганщину, де оглянув позиції військових у Станиці Луганській і Щасті.

У Станиці Луганській президент побував на передовій, зокрема на посту спостереження та у бліндажах, повідомляє його пресслужба. Найближча позиція ворога – за 400 метрів.

Повідомляється, що Володимир Зеленський поспілкувався з бійцями щодо побутових умов, якості харчування, забезпечення технікою, житлом і соціальним пакетом, укомплектування підрозділів. Після огляду побутових умов він відзначив необхідність покращення забезпечення.

Умови для військових, які захищають Україну, повинні бути нормальними

Також, президент заслухав доповідь командувача операції Об’єднаних сил генерал-лейтенанта Олександра Сирського про ситуацію в районі проведення ООС. У нараді взяв участь начальник Генерального штабу – головнокомандувач ЗСУ генерал-лейтенант Руслан Хомчак.

Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині Зеленський відвідав передові позиції ЗСУ на Луганщині
фото: пресслужба президента