Дайджест за червень: Зміни у грошовому забезпеченні

Грошове забезпечення

Ми зібрали для Вас всі червневі публікації Ukrainian Military Pages, що присвячені змінам у грошовому забезпеченні військовослужбовців Збройних Сил України.

Якщо ви раптом, щось пропустили.



+3000 грн премії за підготовку на полігонах перед ООС

Міністр оборони прийняв рішення додатково преміювати сумою у 3000 гривень військових, які виходять на завершальну активну фазу бойового злагодження на навчальних центрах та полігонах перед виходом в район проведення операції Об’єднаних сил.



Нова бригада: надбавка 3,5 тис., вислуга – рік за півтора

Рік служби буде зараховуватися за півтора, плюс щомісячна доплата в межах 3,5 тисячі гривень. Загалом солдат-контрактник отримуватиме орієнтовно 14 тисяч гривень на місяць. Такі умови служби обіцяють у новоствореній 61-й окремій піхотній єгерській бригаді.



Військовим перерахують вислугу за участь в ООС

Відповідно до розпорядження Міністра оборони до 1 вересня 2019 року військовослужбовцям Збройних Сил України перерахують пільгову вислугу років за участь в операції Об’єднаних сил – один місяць за три.



Змінено перелік частин, які несуть бойове чергування

Міністерство оборони України оприлюднило оновлений перелік військових частин, що несуть бойове чергування, військовослужбовці яких мають право на відповідну грошову винагороду, яка складає до 20 відсотків посадового окладу за 13 тарифним розрядом.

Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію