Нове керівництво МОУ в шоці від кількості паперів в армії – завдання все скасувати

Нове керівництво МОУ в шоці від кількості паперів в армії – завдання все скасувати

Нова команда, що очолила Міністерство оборони України виявила жахливу кількість паперів, які повинні підписувати у військових частинах – такі речі повинні піти в минуле якнайскоріше.

Заявив сьогодні заступник міністра оборони Олексій Марценюк під час брифінгу щодо пріоритетів у реформі Міністерства оборони та Збройних Сил України на 2019-2020 роки.

У ході попереднього вивчення ситуації в рамках проєкту антибюрократії, наша нова команда виявила жахливу кількість паперів, які повинні підписувати у військових частинах. Тому такі речі повинні піти в минуле і вони підуть в минуле

Документи переводитимуть в електронну форму. «Електронний документообіг — це частина цифрової трансформації. Тому ми фокусуємося на електронізації та діджиталізації наших процесів і документів».

Мова йде про автоматизацію системи управління, про кар’єру військовослужбовця, адже це повинно бути стандартом. Це також безпаперова компенсація за піднайом житла, згадана квартирна черга онлайн, тобто, динамічні списки, які постійно оновлюються. Це й всі інші папери — електронні рапорти, проходження ВЛК, заявки з електронними підписами тощо. Це все повинно перейти у безпаперову форму, при чому на рівні усіх Збройних Сил

Читати також:Як паперова чума накриває українську армію

Щоб мати можливість залишати коментарі перейдіть на веб-версію