Patria 6x6 обрана для спільної програми Фінляндії й Латвії

Patria 6x6 обрана для спільної програми Фінляндії й Латвії

Фінляндія та Латвія домовилися про спільну програму розвитку бронетехніки для підвищення мобільності армії, для реалізації якої була обрана колісна платформа Patria 6x6.

Про це повідомляє Army Recognition.

Програма передбачає розробку спільної системи броньованих колісних засобів для армій двох країн, також програма відкрита для інших країн за взаємною згодою Фінляндії та Латвії.

«Patria 6x6 – наш першокласний продукт, що поєднує в собі чудову мобільність на місцевості та простоту використання. Довгий термін експлуатації та просте технічне обслуговування робить його дуже економічно ефективним. Шасі адаптується до різних місій. Звичайно, було б чудово, якби й інші країни об'єднали свої сили з Фінляндією та Латвією», – каже Юссі Ярвінен, президент підрозділу Patria Land.

Patria 6x6 обрана для спільної програми Фінляндії й Латвії

Платформа Patria 6x6 поєднує в собі всі кращі характеристики Patria XA та AMV. Вона спрощена, надійна і розроблена так, щоб задовольнити найвищі вимоги клієнтів. Висока мобільність та прохідність машини гарантується ефективним силовим агрегатом і незалежною підвіскою, знаною по машині Patria AMV. Широке застосування комерційних компонентів, що мають тривалий термін експлуатації та легкість в обслуговуванні роблять платформу надзвичайно економічною.