Нацгвардія придбала спецтранспорт для службових собак

Нацгвардія придбала спецтранспорт для службових собак

Національна гвардія України отримала п'ять кінологічних спеціалізованих причепів, кожен з яких призначений для перевезення чотирьох службових собак.

Про це повідомляє пресслужба Нацгвардії.

Спецпричеп дозволяє перевозити близько 400 кг. Конструкція в зоні розміщення собак представляє собою утеплені відсіки з вентиляцією, захищені від атмосферних опадів та пристосовані до температури навколишнього середовища від -40 до +50 градусів за Цельсієм. Підлога виконана з антислизького покриття. У комплект також входять два ящики для зберігання спеціального спорядження та корму і запасне колесо.

«З метою впровадження нової системи перевезення службових собак кінологічна служба спільно з управлінням озброєння та техніки Головного управління НГУ розробили технічні вимоги та організували закупівлю причепів нового зразка. Ці причепи забезпечать перевезення гвардійських собак на дальні відстані, зокрема, і в зону проведення ООС», – розповів начальник кінологічної служби ГУ НГУ полковник Тарас Борита.

Нацгвардія придбала спецтранспорт для службових собак Нацгвардія придбала спецтранспорт для службових собак Нацгвардія придбала спецтранспорт для службових собак Нацгвардія придбала спецтранспорт для службових собак

Згідно з інформацією порталу публічних закупівель п'ять причепів були виготовлені ТОВ «Укрспецавтоінвест», вартість за договором №29АС від 12.09.2019р. склала 624 тис грн.