Центр спецоперацій закуповує страйкбольні автомати

Центр спецоперацій закуповує страйкбольні автомати

Окремий центр спеціальних операцій Сил спецоперацій ЗС України, що дислокується у Кропивницькому, закуповує для тренувань страйкбольні версії автоматів АКС-74.

Так, за результатами торгів, за спрощеній процедурою, на порталі публічних закупівель військова частина А2077 придбала 9 автоматів страйкбольних спеціального призначення E&L АК-74С за 109 тисяч гривень (з ПДВ). Строк поставки товару – до 01 вересня 2020 року.

У торгах брали участь ФОП ГОНЧАРЕНКО С.Г та ФОП ПОТЕРЯЙЛО О.Ю. пропозицію першого (110,8 тис грн) відхилено через невідповідність умовам тендеру. Учасник запропонував страйкбольний автомат AKS-74 СМ.040 CYMA з алюмнієвого сплаву масою 2950 г, проте за умовами вага має бути 3,5 кг - 3,7 кг, а матеріал – феромагнiтний метал. У результаті переможцем було визнано ФОП ПОТЕРЯЙЛО О.Ю. з автоматами АКС-74 E&L тайванської компанії E&L Airsoft вартістю 111,3 тис грн, яку додатковою угодою зменшили до 109 тисяч.

Центр спецоперацій закуповує страйкбольні автомати

Нагадаємо, що, окрім страйкбольної зброї, українські військові для тренувань також закуповують пейнтбольне обладнання та системи лазерної імітації типу MILES.