ЗІМ відновив чергову партію танків БM «Булат»

ЗІМ відновив чергову партію танків Булат

Чергову партію танків БМ «Булат», що надійшла із зони проведення операції Об’єднаних сил, відремонтував харківський завод імені В.О. Малишева.

Як повідомив Василь Крилас – генеральний директор ДП «Завод імені В.О. Малишева», фахівці ЗІМ усунули всі пошкодження, що отримали бойові машини, крім того на заводі провели модернізацію танків із заміною комплектуючих, зокрема вони отримали сучасні цbфрові засоби зв'язку, прилади прицілювання і спостереження, а також навігаційну апаратуру.

Відновлені «Булати» пройшли випробування на спеціальному полігоні, зокрема танки здійснили пробіг у 100 км, пройшли перевірку стрільбами з гарматного та кулеметного озброєння.

Варто зауважити, що на заводі вже приступили до ремонту наступної партії «Булатів».

Нагадаємо, що раніше повідомлялось, що танки БМ «Булат» у військах замінюються новою модифікацією «Т-64 зразка 2017 року», яка на сьогодні найсучасніша у ЗС України, водночас «Булати» передаються на озброєння резервних військових частин української армії.

Також нагадаємо, що ви можете дізнатись про кількість переданого озброєння, військової техніки та обладнання Збройним Силам та іншим військовим формуванням і правоохоронним органам Україн на спеціальній сторінці Ukrainian Military Pages »»

Читати також:Харківські заводи спільно модернізують танки Т-64БМ2