Кадрові служби Міноборони чекають Бутусова на співбесіду

Міністерство оборони України

Кадрові служби Міністерства оборони уповноважені провести співбесіду з Юрієм Бутусовим на предмет відповідності його професійних компетенцій вимогам посад, які можуть бути запропоновані йому для працевлаштування.

Про це повідомляє пресслужба оборонного відомства.

Зазначається, що у Міноборони засмучені намаганням Юрія Бутусова ввести громадськість в оману, і зауважують, що кадрова діяльність Міністерства здійснюється у плановому порядку і публічна форма запрошення для будь-кого не є умовою ургентного порядку рекрутингу.

«Свідоме введення Юрієм Бутусовим громадськості в оману стосовно відсутності контакту з представниками Департаменту кадрової політики Міноборони («Министерство обороны... перестало выходить на связь») не робить йому честі. Адже вчора було визначено уповноважену особу і залишено телефон для контакту у будь-який зручний для здобувача час», – йдеться в повідомленні.

Кадрова служба Міністерства оборони запрошує Юрія Бутусова завтра, 10 грудня 2020 року, для співбесіди та ознайомлення з переліком наявних вакансій, що можуть бути запропоновані йому для працевлаштування.

У Міністерстві оборони також з інтересом ознайомилися з програмним постом здобувача, в якій він демонструє нерозуміння меж та змісту функціональних обов’язків посад, на які претендує.

У порядку загального інформування про потенційне коло посадових обов’язків співробітника Міноборони йому буде проведено стислий лікнеп та детально ознайомлено з розмежуванням обов’язків між Міністерством оборони та Генеральним штабом Збройних Сил України.

Слід зазначити, що пошук роботи в Україні також можливий за допомогою сайта Jooble.