Міноборони ввело в експлуатацію сучасне модульне містечко

Міноборони ввело в експлуатацію сучасне модульне містечко

На Херсонщині ввели в експлуатацію польовий табір модульного типу «Новоолексіївка», призначений для підрозділів Командування об’єднаних сил ЗСУ, які несуть бойову службу на південному напрямку.

Модульне містечко, на замовлення Міністерства оборони, було побудоване силами 26-ї окремої бригади Державної спеціальної служби транспорту України, у дуже стислі строки, всього за три місяці, адже будівництво зазначеного об’єкту розпочалося лише у вересні цього року.

Загальна площа об'єкту 3,42 гектари, з якої 790 квадратних метрів – житлова зона.

Військовий табір повністю автономний, має усі необхідні для побуту та несення служби комунікації, зокрема: електромережі, водопровід та каналізацію і складається із 46 різнофункціональних модулів. У тому числі, 24 розраховані на проживання особового складу, 4 – для харчування, 2 – для медичного забезпечення, 5 – для інженерно-технічного забезпечення, 1 – для побутових потреб і 7 модулів мають спеціальне призначення.

Міноборони ввело в експлуатацію сучасне модульне містечко На Херсонщині збудували польову базу модульного типу Міноборони ввело в експлуатацію сучасне модульне містечко Міноборони ввело в експлуатацію сучасне модульне містечко Міноборони ввело в експлуатацію сучасне модульне містечко Міноборони ввело в експлуатацію сучасне модульне містечко Міноборони ввело в експлуатацію сучасне модульне містечко На Херсонщині збудували польову базу модульного типу