Луганським кадетам подарували журнали з дівчатами

Луганським кадетам подарували журнали з дівчатами

Кадетам Луганського обласного ліцею з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії» подарували журнали «Пані військова».

Презент зробили під час візиту до ліцею Міністра культури та інформаційної політики України Олександра Ткаченка, який перебуває в районі проведення ООС із робочою поїздкою, повідомляє інформаційна агенція Міністерства оборони України «АрміяInform».

Повідомляється, що військовий журналіст інформагентства АрміяInform підполковник Назар Волошин, який наразі виконує завдання в районі проведення операції Об’єднаних сил, передав для бібліотеки навчального закладу черговий випуск дайджесту АрміяInform «Пані військова».

Подарунок прийняв начальник ліцею бригадний генерал Валерій Ємбаков.

Луганським кадетам подарували журнали з дівчатами Луганським кадетам подарували журнали з дівчатами

Луганський обласний ліцей з посиленою військово-фізичною підготовкою було створено в 1993 році наказом начальника Головного штабу Збройних Сил України як один із найперших ліцеїв з посиленою військово-фізичною підготовкою в Україні. Заклад створили на базі частини майна Луганського вищого військового авіаційного училища штурманів.

У 1996 році ліцей передали у власність Луганської обласної територіальної громади.

За активну роботу з військово-патріотичного виховання молоді у 2003 році, розпорядженням Кабміну, закладу присвоїли ім’я героїв Молодої гвардії. Своє теперішнє найменування – Комунальний заклад «Луганський обласний ліцей-інтернат з посиленою військово-фізичною підготовкою «Кадетський корпус імені героїв Молодої гвардії», ліцей отримав у 2011 році.

У серпні 2014 року територія ліцею була захоплена російсько-терористичними окупаційними силами, а навчально-матеріальна база розграбована та знищена. З листопада 2014 року заклад було переміщено на підконтрольну Україні територію у м. Кремінна Луганської області.

Луганським кадетам подарували журнали з дівчатами