Оголошено передпродаж книги «Народні панцерники»

Народні панцерники

Лише до 5 травня можна замовити книгу за акційною ціною – знижка 20%.

Автор книги військовий журналіст, підполковник ЗСУ Сергій Камінський. Ця книга дебют для Сергія, проте всі хто цікавиться військовою технікою, добре знають його інформаційний проєкт «Техніка війни». Понад 200 випусків програми побачили світ на 24 каналі та You Tube.

АКЦІЙНА ЦІНА:

400 гривень/екземпляр (коли буде надрукована, то мінімальна ціна зросте на 20%)


Народні панцерники

ЩО ВИ ОТРИМАЄТЕ ЗА ЦІ ГРОШІ?

  1. Мова: українська.
  2. Стиль: документально-телевізійний, тобто без зайвої «води» і з елементами інтерв’ю.
  3. Матеріали і формат: повнокольорове військово-історичне ілюстроване видання на глянцевому папері у форматі 210х275 мм. у твердій обкладинці
  4. Обсяг: 224 сторінки, 50 розділів про більш ніж 75 унікальних саморобних броньовиків на базі цивільних або військових машин, які з заводу були не захищеними (жодного БТР, БРДМ, БМП, МТЛБ у книзі немає).
  5. Візуальні елементи: 60 QR-кодів з переходом на відео машин-героїв в You Tube, а також сотні фотографій.
  6. Герої: 125 інтерв’ю було взято у волонтерів, механіків, військовослужбовців, які створювали ці шушпанцери та воювали на них. У книзі є згадки про таких відомих українців, як генерал-майор Олег Мікац, волонтер Мирослав Гай, військовий кореспондент Роман Бочкала, автогонщик Олексій Тамразов, шоумен Сергій Притула та репер Ларсон (покійний).
  7. Інвестиція у інформаційну війну: в книзі зібрані докази агресії РФ на Донбасі, а в подальшому частина Ваших коштів може піти на англомовну версію, щоб читачі за кордоном дізналися більше правди про війну на Сході України.
Народні панцерники

ЯК ЗАМОВИТИ КНИГУ?

  1. Напишіть на Viber, Whatsapp, Telegram за номером +38(099)10-54-999, у facebook або folkarmour@ukr.net:
    • ПІП та мобільний телефон.
    • Кількість примірників і чи потрібний підпис автора.
    • Куди відправляти книгу (Нова пошта / Укрпошта), або заберете на презентації в Києві, Дніпрі, Львові (за анонсами слідкувати facebook).
  2. У відповідь Вам надішлють рахунок-фактуру з реквізитами, за яким необхідно провести проплату. Обов’язково в примітках вказувати: За книгу «Народні панцерники в гібридній війні на Донбасі».
  3. Сплатіть рахунок-фактуру і надішліть фото (скрін) чека для підтвердження передзамовлення (якщо ви передумаєте, то кошти не повертаються).
  4. Очікуйте відправлення, яке планується в травні.
  5. Коли прочитаєте книгу, авітор буде вдячний за ваші репости у соцмережах та відгуки на сторінках книги «Народні панцерники» у Facebook, Instagram та каналі You Tube.

ПРО КНИГУ

«Народні панцерники» – це уявна виставка-майданчик знакових саморобних броньовиків, яких створили активісти для захисників України починаючи з 2014 року. Після перемоги над агресором автор мріяв зібрати народне надбання в одному місці. Та єдиною локацію, куди можливо стягнути всю цю вражаючу техніку, є саме книга. Бо доля кожної машини склалася по-різному… Деякі з шушпанцерів ще на службі, а деякі вже на звалищі. Якісь були знищені на війні, а якісь скинули свій захист, аби легше «дихалося».

У час нестачі заводських зразків броньованої техніки вони виконали свою місію – захистили безцінні життя воїнів! Тому це журналістське дослідження насамперед про людей, які врятували інших людей. Про ініціаторів проєктів та спонсорів, про майстрів та користувачів, про близьких та незнайомців... Для проведення з ними 125 ексклюзивних інтерв’ю знадобилося 4 роки. Тож тепер читачеві доступні захоплюючі, емоційні, цікаві факти про 75 унікальних народних броньовиків України у війні проти Росії.

ПРО АВТОРА

Сергій Камінський

Сергій Камінський – підполковник Збройних Сил України, військовий журналіст, перше відрядження якого на Донбас почалося 29 травня 2014 року. На КПП біля містечка Ізюм, що відділяло мирну Україну від антитерористичної операції, він, тоді ще майор, побачив саморобний бронепікап, який бійці прозвали «Крокодилом». Саме тоді в голові автора зародилась ідея про цю книгу. Тим паче, що випускник Київського військового ліцею та львівської Академії сухопутних військ з дитинства був закоханий у автомобілі. Тому в розпал війни з Росією створив телепроєкт «Техніка війни», який почав розповідати глядачам 24 каналу, Youtube, Facebook про військову техніку, озброєння, спорядження України та світу.

Чітке бажання написати книгу про шушпанцерів з’явилося у 2017 році на столичному фестивалі OldCarLand. Саме тоді, коли сфотографувався біля броньованого КамАЗа «Пряник», з яким добровольчий батальйон «Азов» визволяв Маріуполь. Це надихнуло… Тож у вільний від служби та відряджень на Схід України час, жертвуючи дорогоцінними годинами, які міг провести з родиною, та викроюючи моменти для обробки численних інтерв’ю протягом 8-місячного навчання у США, телевізійному журналістові таки вдалося побудувати народний автопарк своєї мрії на сторінках книги, яку ви взяли до рук.