Telecard презентував рухомий медичний кабінет

Telecard презентував рухомий медичний кабінет

На виставці «Зброя та безпека 2021» компанія «Телекарт-прилад», окрім іншого, представила широкому загалу прототип рухомого медичного кабінету власної розробки і виробництва.

Про це повідомляє Ліга оборонних підприємств України.

Підприємство наразі виконує ініціативну дослідно-конструкторську роботу по розробці і виробництву кабінетів рухомих медичних (КРМ) для потреб Збройних Сил України.

Подібні кабінети призначені для надання первинної медичної допомоги, вторинної з елементами третинної, медичної (хірургічної) допомоги військовослужбовцям та іншим категоріям населення на територіях географічно віддалених від стаціонарно розташованих військово-медичних закладів, у тому числі в польових умовах.

Модуль змінного об'єму, що застосовується для виробництва КРМ, є універсальним, завдяки чому на його основі підприємство може розробити і впровадити у виробництво медичні комплекси різного призначення, такі як реанімаційна, лабораторія, мобільна стоматологія тjoj.

Військові медики першими мали змогу ознайомитися з розробкою одеського підприємства, коли ще початку червня поточного року «Телекарт-прилад» презентував прототип кабінету лікарському персоналу в Головному клінічному госпіталі ЗС України.

Telecard презентував рухомий медичний кабінет Telecard презентував рухомий медичний кабінет Telecard презентував рухомий медичний кабінет Telecard презентував рухомий медичний кабінет