Головою Наглядової ради Укроборонпрому став Тимофій Милованов

Головою Наглядової ради Укроборонпрому став Тимофій Милованов

Вчора, 1 червня, відбулося засідання оновленого складу Наглядової ради Укроборонпрому, на якому Тимофія Милованова одноголосно було обрано новим головою.

Про це повідомляє пресслужба концерну.

Нагадаємо, що Указом №208 від 21 травня 2021 року Президент України Володимир Зеленський звільнив з посади члена Наглядової ради академіка Володимира Горбуліна. Наступним Указом №209 Зеленський призначив членами Наглядової ради Тимофія Милованова, Олександра Носова та Ростислава Шурму.

На сьогодні Наглядова рада Укроборонпрому представлена п'ятьма членами. До вищого керівного органу концерну входять перший заступник міністра з питань стратегічних галузей промисловості України Валерій Іващенко, ексдиректор Агентства дослідницьких проєктів з оборони (DARPA) Ентоні Дж. Тетер, президент Київської школи економіки Тимофій Милованов, промисловці Олександр Носов та Ростислав Шурма.

До повноважень Наглядової ради Укроборонпрому належить затвердження стратегії розвитку та напрямів діяльності концерну, а також здійснення контролю за виконанням концерном та його учасниками покладених на них завдань у сфері оборонно-промислового комплексу та військово-технічного співробітництва.