В Черкасах відбудеться Чемпіонат України та світу з багатоборства тілоохоронців

В Черкасах відбудеться Чемпіонат України та світу з багатоборства тілоохоронців

З 16 по 20 липня у Черкасах проходитиме XXIV Чемпіонат України та ХІ Чемпіонат світу з багатоборства тілоохоронців. У змаганнях візьмуть участь понад 30 команд охоронних і правоохоронних відомств України, а також команди учасників з різних країн світу.

У програмі передбачено: тактика і техніка пішого супроводу з виконанням прийомів фізичного захисту, демонстрація прийомів рукопашного бою, стрілецькі вправи, подолання смуги перешкод на автомобілі, пошук вибухових пристроїв у автомобілі, надання першої медичної допомоги та евакуація особи, яка охороняється.

Основна мета Чемпіонату – підвищення рівня професійної підготовки тілоохоронців, обмін досвідом, зміцнення взаєморозуміння і співробітництва.

В перший день змагань, 17 липня, тілоохоронці демонструватимуть вміння пішого супроводу особи, яка охороняється та прийоми рукопашного бою. У програмі другого дня змагань, який відбудеться у неділю 18 липня, учасники долатимуть смугу перешкод на автомобілі з прийомами екстремального керування та шукатимуть вибухові пристрої у транспортних засобах. У понеділок, 19 липня, пройде етап змагань зі стрільби під час пішого супроводу та з різних положень, з автомобіля.

В Черкасах відбудеться Чемпіонат України та світу з багатоборства тілоохоронців

Організаторами турніру виступають: Міністерство молоді та спорту України, Федерація охоронців України при підтримці Управління державної охорони України, Департамент охорони національної поліції України, Фізкультурно-спортивне товариство «Динамо» України, Черкаська обласна держадміністрація та міська рада.

Урочиста церемонія відкриття відбудеться 17 липня о 15:00 на території Центрального стадіону м. Черкаси «Черкаси Арена».

Контактна особа:

Віталій Пономаренко
e-mail: presscenter@do.gov.ua
телефони: (067) 507-76-14. (044) 281-25-18