НВП «Актив Спец Пром» поставить ЖБТЗ гусениці для БМП

НВП Актив Спец Пром поставить ЖБТЗ  гусениці для БМП

НВП «Актив Спец Пром» – вітчизняний виробник гусеничних стрічок для легкої бронетехніки, перемогло у тендері Житомирського бронетанкового заводу на поставку гусениць для БМП.

Житомирський завод хоче придбати 36 комплектів гусеничних стрічок 675-35-сб9 (675-35-сб123 – 2 шт.) з комплектом ЗІП, або АСПП 675-35-сб9 (виробляються НВП «Актив Спец Пром») за 16 030 800 грн. Відповідний тендер за процедурою спрощених торгів оголошено 9 липня, проте згодом скасовано через недоліки у документації і 14 липня оголошено повторно.

Гусениці мають бути поставлені трьома партіями: 10 комплектів – до 16 серпня, ще 10 комплектів – до 16 вересня та решту 16 – до 16 жовтня.

ТОВ «Науково-виробниче підприємство «Актив Спец Пром» могло перемогти у всіх трьох лотах тендеру ЖБТЗ, що відбувся 27 липня, про що свідчать протоколи розкриття. Проте підприємство відмовилось від постачання продукції за першим лотом (при цьому воно було єдиним учасником за цим лотом), можна припустити, що справа у малому терміні поставки (до 16 серпня)

За двома іншими лотами замовник оприлюднив повідомлення про намір укласти договір. У цих лотах також брало участь ТОВ «Виробниче об’єднання «Ковельсільмаш», яке програло через більшу цінову пропозицію.

Загальна вартість угоди очікувалась близько 16 млн грн. Проте з урахування відмови від першого лоту, вона складе 11 513 799 грн за 26 комплектів гусеничних стрічок.

ТОВ «НВП «Актив Спец Пром» спеціалізується на ремонті спеціалізованої військової техніки. Компанія має власні виробничі потужності, унікальне високотехнологічне обладнання для виробництва гусеничних стрічок, висококваліфікований технічний персонал для якісного ремонту військового обладнання та техніки і власні виїзні бригади для виконання робіт.

Протягом 2015-2020 років підприємством було відремонтовано понад 350 одиниць військової техніки та обладнання.

Основні напрями діяльності ТОВ «НВП «Актив Спец Пром»:

  • виробництво гусеничних стрічок БМП-2 (БМП-1) та машин на їх базі;
  • виробництво гусеничних стрічок МТЛБ (МТ-ЛБу);
  • відновлення працездатності БМП-1, БМП-2 та техніки на базі шасі БМП, в місцях розташування виїзними бригадами підприємства.

Також підприємство пропонує послуги та комплектуючі, що можуть бути використані для відновлення бронетанкової техніки та озброєння (силового блоку, ходової частини, систем керування вогнем, електрообладнання та оптичних приладів) виїзними бригадами.