Олександр Носов написав заяву про звільнення з посади заступника міністра оборони

Олександр Носов написав заяву про звільнення з посади заступника міністра оборони

Заступник міністра оборони Олександр Носов, що був призначений на посаду у серпні, написав заяву про звільнення з посади за власним бажанням через погіршення стану здоров'я.

Про це він повідомив на своїй сторінці у фейсбуку, де також підсумував результати роботи:

Останній день в Міністерстві оборони України.

Сталий процес з оборонних закупівель налагодили. Зараз все йде по графіку, вчасно і повністю, згідно з планами.

По міжнародних угодах досягли значних досягнень з питань військово-технічного співробітництва особливо зі США та з Великобританією. Розпочали плідну співпрацю з Міноборони Польщі. Підтримали і розвинули відносини із Туреччиною та балтійськими країнами.

Вже не існує будь-яких розбіжностей між Міністерством і Збройними Силами, які були ще в липні. Всі як одна команда, повна синергія і взаєморозуміння на всіх рівнях.

Створили «новий образ» гарантування якості, замість старих положень військової прийомки. Вдало Працює «єдине вікно» для нових кандидатів на участь в оборонних закупівлях.

Випробувані та плануються до запуску повна лінійка з виробництва стрілецьких боєприпасів від 5,45 до 12,7, на різних підприємствах.

Налагоджена співпраця з Мінстратегпромом. Досягнуто повне розуміння з Керівництвом Укроборонпрому. Для вітчизняних експортерів створили окремий підрозділ «експортного контролю», який має оптимально підходити до заяв експортерів, не блокуючи без пояснень. Експорт це збільшення надходженню валюти до державної казни.

Шана всім колегам заступникам — ми змогли досягнути повного взаєморозуміння в цей період. Повага підпорядкованим, а їх було багато, майже півтори тисячі, генералів, офіцерів, службовців.

Дуже приємно буде згадувати про вищих офіцерів Генерального штабу з якими довелося дуже тісно і плідно послужити!

Дякую ексміністру Тарану А.В. за довіру і делегування деяких повноважень, які були необхідні при роботі з іноземними партнерами, особливо з НАТО.

Дякую Міністру Резнікову О. Ю., за запрошення працювати, але так сталося, що здало здоров'я... останні пару тижнів.

Олександр Носов написав заяву про звільнення з посади заступника міністра оборони

Нагалаємо, що 17 листопада Уряд призначив заступником міністра оборони В’ячеслава Шаповалова, водночас звільнив з посади заступника міністра оборони Юлія Гере, що відповідав за напрямок цифрового розвитку, цифрових трансформацій і цифровізації.