Двоє військових розстріляли кафе на Донеччині: є загиблі

Двоє військових розтріляли кафе на Донеччині: є загиблі

У районі проведення операції Об'єднаних сил, у селище Гранітне Волноваського району, двоє військовослужбовців Збройних Сил України розстріляли місцеве кафе.

Одна людина загинула на місці, ще одна – в лікарні, двох з пораненнями госпіталізували. Серед загиблих військовослужбовець Національної гвардії України та цивільна особа.

Поліція Донеччини повідомила, що близько 00:45 ранку 13 лютого надійшло повідомлення про те, що в результаті конфлікту між відвідувачами невідомі почали стріляти зі зброї. На виклик прибув спецпідрозділ КОРД, слідчо-оперативна група поліції Волновахи та «швидка». На місці події правоохоронці затримали двох чоловіків та вилучили зброю.

За інформацією Спецпрокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил затримані є військовослужбовцями Збройних Сил України, що мали при собі закріплену за ними зброю.

За процесуального керівництва Маріупольської спецпрокуратури у військовій та оборонній сфері об’єднаних сил затримано двох військовослужбовців ЗСУ за фактом хуліганства із застосуванням вогнепальної зброї та умисного вбивства двох осіб

Наразі вирішується питання щодо повідомлення затриманим про підозру та обрання запобіжного заходу.

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»