У командуванні Сил ТрО створено ситуаційний центр

У командуванні Сил ТрО створено ситуаційний центр

Благодійний фонд «Повернись живим» передав командуванню Сил тероборони обладнання на майже 760 тисяч гривень для створення ситуаційного центру.

Про це повідомляє пресслужба балагодійної організації.

Не так давно ми разом з вами укомплектували командування технікою, що пришвидшить запуск та розгортання системи територіальної оборони, а також встигли обладнати колцентр, завдяки якому тисячі небайдужих українців можуть стати на захист свого міста та регіону.

А тепер же настав час створити «мозок» української ТрО — ситуаційний центр, де оперативно зосереджуватиметься інформація від усіх підрозділів та частин тероборони та вчасно ухвалюватимуться найважливіші рішення.

Разом із нашими друзями-волонтерами ми вже передали устаткування на майже 760 тисяч гривень. Комп‘ютери, мережеве обладнання, великі монітори, пристрої безперебійного живлення та інші необхідні пристрої ось-ось стануть ситуативним центром Командування Сил ТрО.

Все це, разом із уже реалізованим проєктами, неабияк підвищить потенціал нашої територіальної оборони, дозволить запустити процес її розгортання та зміцнення. І ми продовжимо над цим працювати.

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»