В Польщі збирають кошти на дрони-камікадзе для ЗСУ

В Польщі збирають кошти на безпілотники-камікадзе WARMATE для ЗСУ

Польський мілітарний портал Defence24 у співпраці з компанією WB Electronics, Посольством України в Республіці Польща, а також Фондом Warsaw Enterprise Institute (WEI), розпочав збір коштів на баражуючі боєприпаси Warmate польського виробництва.

Про це повідомляє Defence Express. Ініціативна група хоче зібрати 5 мільйонів злотих, які дозволять придбати 20 дронів, провести тренування українського персоналу та здійснювати гарантійне обслуговування.

Надлишок коштів після придбання БпЛА Warmate використають на закупівлю додаткових засобів особистого захисту для українських військових.

Організатори відзначають, звертаючись до поляків, що цей збір коштів є не лише допомогою Україні, це також популяризація польської оборонної промисловості.

«Українці вже давно використовують обладнання польського виробництва і дуже його хвалять. У нас в Польщі є прислів'я «чуже хвалите, свого не знаєте». Чи Warmate та «Перуни» можуть бути так само відомими у Польщі та у світі, як «Джавеліни» та «Байрактари»? Переконаймося! Поділись посиланням на збір коштів та сипни трохи грошенят!» – закликають організатори акції!

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»