Грошові виплати військові отримають наприкінці серпня

грошове забезпечення

Міністерство оборони повідомило, що всі грошові виплати військовослужбовцям надійдуть наприкінці серпня, причини такої затримки — необхідність внесення змін до держбюджету.

Про це під час брифінгу в медіацентрі «Україна – Укрінформ» повідомила заступниця міністра оборони України Ганна Маляр, пише АрміяInform.

«У попередні місяці ми вибудували ритм: у першій половині місця МОУ переказувало кошти на виплати щомісячного грошового забезпечення військовослужбовців (так звані гроші мирного часу, до яких входять посадові оклади, виплати за військові звання та вислугу років). У другій половині місяця МОУ фінансували додаткові виплати за несення служби під час воєнного стану та безпосередню участь у бойових діях», — розповіла заступниця міністра.

Вона наголосила, що в Україні зараз екстремальна ситуація в економіці. Дуже багато складних питань, які зараз вирішує уряд, але у цих умовах оборона залишається беззаперечним пріоритетом, тому наші воїни отримають усі належні кошти, але частина з них надійде на два – три тижні пізніше, ніж це було до цього.

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»