«Тут будет или русская земля или выжженная пустыня», — росіяни погрожують підірвати атомну електростанцію

росіяни погрожують підірвати атомну електростанцію

Росіяни не приховують своїх терористичних планів і вже відкрито шантажують увесь світ, заявляючи про мінування Запорізької АЕС та готовність її підірвати.

Про це повідомляє пресслужба Енергоатому.

Зокрема наводяться слова начальника військ радіаційного, хімічного та біологічного захисту ЗС РФ генерал-майора Валерія Васильєва, який наразі командує окупаційним гарнізоном на ЗАЕС.

«Як ви знаєте, ми замінували усі важливі об'єкти Запорізької атомної станції. І ми не приховуємо цього від ворога. Ми їх попередили. Ворог знає, що станція буде або російською, або нічиєю. Ми готові до наслідків цього кроку. І ви, воїни-визволителі, повинні розуміти, що іншого шляху ми не маємо. І якщо буде найжорсткіший наказ – ми маємо виконати його з честю!» — сказав він своїм солдатам.

росіяни погрожують підірвати атомну електростанцію

Нагадаємо, що 5 серпня The Insider повідомив, що на територію ЗАЕС 2 серпня прибула колона військових вантажівок. Вантажівки зупинилися між першим і другим енергоблоками, і через деякий час машини по черзі почали заїжджати на територію машинного залу першого енергоблока через вантажні ворота. За даними джерел видання, росіяни могли замінувати машинний зал.

росіяни погрожують підірвати атомну електростанцію

Підпишись на Ukrmilitary у Twitter »»