Розмір грошового забезпечення у ЗСУ з 1 лютого [ДОКУМЕНТ]

грошове забезпечення

Щоб компенсувати скасування 30-тисячної надбавки, Міністр оборони своїм рішенням підняв премії військовослужбовцям, з розрахунку, щоб грошове забезпечення збільшилось на 50%.

Нагадаємо, що з моменту оголошення воєнного стану і до 1 лютого всі військові, отримували додаткову грошову винагороду 30 тис. грн, а які беруть безпосередню участь у бойових діях — 100 тис. грн. Тепер надбавки у 100, 50 і 30 тисяч отримуватимуть лише військові залучені до виконання бойових (спеціальних) завдань, а також штаби та управління (текст наказу).

Натомість, щоб солдат не отримував 13 тисяч зарплатні, окремим дорученням Міністра оборони №2683/з, з 1 лютого підвищено основне грошове забезпечення на 50% (для солдата з 13 до 20 тисяч). Зроблено це шляхом збільшення щомісячних премій (див. додаток 2).

Документ публікується у скороченому вигляді.

Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ лоо Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ 22 Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ Розмір грошового забезпечення військових з 1 лютого, — документ