Волонтери модернізували кулемети ДШКМ 128-ї бригади

Ukrainian Military Pages

Волонтери переобладнали частину кулеметів 128 окремої гірсько-піхотної бригади комплектами модернізації ДШК, повідомив волонтер Роман Донік:

Провели дводенні навчання і стрільби. Поки рано судити про ефективність в масштабах бригади, але реакція на новинки у самих кулеметників хороша.

Під час наступної установки комплектів, буде вже більш повна картина і де-не-який досвід, від якого і будемо відштовхуватися.

Ефективність зброї при використанні з розумом підвищується в рази. Постаралися довести це до хлопців. Дали їм самим спробувати і відчути, що можна без особливих зусиль працювати практично ювелірно на великих відстанях.

Виявляється постійно ряд проблем через незнання матчастини. Навіть люди, які добре стріляють і вважаються хорошими кулеметниками, не знають повністю пристрої кулемета і можливості регулювань. Багато поверхневого обслуговування.

Будемо з цим боротися комплексно. Поки на рівні поїздок по ліквідації безграмотності при переобладнанні. Але дуже сподіваюся вийде зробити в одній з навчальних частин навчання кулеметників саме на ДШК. Поки наші пропозиції в стадії обговорення, але принципову згоду на сприяння вже є. Повний розбір польотів будемо пізніше. А поки працюємо)

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages фото: facebook.com/skitalec


Використані джерела:
Роман Донік (facebook.com/skitalec)