Львівській бронетанковий завод виготовить 20 бронемашин «Дозор-Б» у рамках ДОЗ-2017

ХКБМ готується до виробництва Дозорів

ДП «Львівській бронетанковий завод» виготовить нову партію бронемашин «Дозор-Б» для української армії у рамках державного оборонного замовлення на 2017 рік.

Це стало відомо завдяки копіям контрактів та листів Міністерства оборони, які надав Львівській бронетанковий завод до Господарського суду Львівської області з метою відстрочення виконання рішення суду щодо виплати заборгованості Харківському тракторному заводу. Про фінансовий стан заводу та ситуацію із заборгованістю перед ХТЗ за поставки комплектуючих для «Дозор-Б», Ukrainian Military Pages вже писали у січні.

Згідно з документами, Львівським бронетанковим заводом на виконання держоборонзамовлення, для ЗСУ буде виготовлено 20 бронемашин «Дозор-Б», 10 БРЕМ «Лев» у кооперації з ТОВ НВК «Техімпекс», проведено ремонти танків Т-72 та модифікацій на суму 10604651,60 грн, капремонти Т-64, БРМ-1К, ГПМ-54 (з доведенням до виду ГМП-54-01), а також регламентовані ремонти Т-72, Т-80, БРЕМ-1, ТРМ-80, МТО-801, ПРЗС-70.

Відповідне рішення Господарського суду Львівської області оприлюднено в єдиному державному реєстрі судових рішень.

Нагадаємо, що перші десять серійних бронемашин «Дозор-Б» були передані 95-й окремій десантно-штурмовій бригаді ВДВ ЗС України у липні 2016 року.



Використані джерела:
Главком