Балістичні випробування шолома TOR-D (відео)

Ukrainian Military Pages

На 303-й центральній артилерійський базі Збройних Сил України були проведені балістичні випробування шолому «ТОR-D» від ТОВ «Юармс» (UaRms).

Шолом балістичний «ТОР» модель Д («ТОR-D») являє собою полегшену версію балістичного шолому «ТОR», призначений для індивідуального захисту бійців ВДВ та спеціальних підрозділів від травм і поранень; розміщення спеціального обладнання.

Форма шолому зі спеціальними боковими вирізами створює додаткові зручності для роботи з активними навушниками і радіогарнітурами.

Нагадаємо, що розглядається можливість прийняття шолому на озброєння для Високомобільних десантних військ, Сил Спеціальних операцій та морської піхоти ВМС ЗС України за результатами відповідних випробувань.

Балістичні властивості шолома показали відмінний результат на всіх етапах випробувань: при дощуванні протягом 1 години; при заморожуванні до -40 градусів за Цельсієм; при нагрівання до +40 градусів за Цельсієм; при пострілах в місця кріплень.

Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages Ukrainian Military Pages



довідник озброєння і військової техніки