Zbroyar розпочав виробництво оновленої цівки KeyMod

KeyMod ZBROYAR RAIL(new) На Ukrainian Military Pages

Компанія «Зброяр» поступово запроваджує у виробництво цівки KeyMod з оновленим дизайном та покращеним функціоналом.

Передня частина тепер виконана із завуженням для запобігання зачеплення, що також дозволило розташувати слоти KeyMod більш ергономічно (у шаховому порядку). З задньої частини цівки виконано два виступи, які перешкоджають провертанню навколо вісі ствола, навіть при екстремальних навантаженнях.

Цівка KeyMod ZBROYAR RAIL(new) виготовлена алюмінієвого сплаву, та має інтегровану рейку Пікатіні (англ. Picatinny rail) на 12 годин з можливістю фіксації аксесуарів в 8 різних положеннях (сім рядів слотів типу KeyMod і вбудована планка Пікатіні). Цівка розроблена таким чином щоб без зайвих зусиль приєднати та знімати збройові аксесуари в різних положеннях.

KeyMod ZBROYAR RAIL(new) На Ukrainian Military Pages


Технічні характеристики цівки KeyMod ZBROYAR RAIL(new)
  • Матеріал: алюмінієвий сплав
  • Внутрішній діаметр: 40 мм
  • Зовнішній діаметр: 44 мм
  • Вага цівки: 240 г (попердній дизайн 250 г)

Для порівняння із розповсюдженими цівками іноземного виробництва компанія підготувала таблицю (див. фото, натисніть для збільшення).

KeyMod ZBROYAR RAIL(new) На Ukrainian Military Pages

Як можна побачити цівка ZBROYAR має більшу вагу і габаритні розміри в порівнянні з аналогами відомих виробників. Проте, дана різниця зумовлена декількома причинами:

  1. Внутрішній діаметр 40 мм вільно вміщує регульовані газ-блоки, якими, доречі, комплектуються всі карабіни ZBROYAR. В цівки ж з внутрішнім діаметром 33 мм складно встановити регульований газ-блок з необхідним зазором, що може призвести до контакта ствола з цівкою і, як результат, погіршить кучність стрільби;
  2. Внутрішній діаметр 40 мм також дає можливість встановити малогабаритні дульні пристрої для зниження рівня звуку чи спалаху при стрільбі. Незабаром оновлена цівка KeyMod ZBROYAR RAIL з’явиться на карабінах 15-ї серії і буде доступна на гвинтівках з довжиною стволів: 12,5" та 14,5".


KeyMod ZBROYAR RAIL(new) На Ukrainian Military Pages KeyMod ZBROYAR RAIL(new) На Ukrainian Military Pages KeyMod ZBROYAR RAIL(new) На Ukrainian Military Pages KeyMod ZBROYAR RAIL(new) На Ukrainian Military Pages KeyMod ZBROYAR RAIL(new) На Ukrainian Military Pages KeyMod ZBROYAR RAIL(new) На Ukrainian Military Pages



Використані джерела:
zbroyar.ua

довідник озброєння і військової техніки