Українські конструктори розробили бронежилет для собак

бронежилет для собак Фото: ТОВ «Українська Броня»

Компанія «Українська Броня», що спеціалізується на виробництві засобів індивідуального захисту, розробила бронежилет для собак.

Друзі наші менші в сучасному світі іноді виконують не менш важливу роботу, ніж люди. І частіше за все, ця робота є надзвичайно небезпечною. З думкою про це конструктори компанії «Українська Броня» розробили сучасний та комфортний бронежилет для собак.

Конструкція бронежилету «К9» розроблена таким чином, щоб його можна було швидко надягати, а в разі необхідності, навіть, переносити собаку – для цього призначені спеціальні плечові лямки та ручки. Жилет має більшу площу захисту (42 кв.дм.), меншу вагу (приблизно 1,1 кг) та ціну ніж у іноземних аналогів і при цьому є комфортним для собаки.

Незважаючи на те, що жилет має назву спеціального поліцейського підрозділу «К9», жилет може використовуватися не лише поліцейськими собаками, а й собаками, що знаходяться на прикордонній службі, собаками-розвідниками та навіть мисливськими собаками, бо на рівні з захистом від кулі ПМ, АПС, жилет може захистити від мисливського дробу та ікла кабана.

бронежилет для собак бронежилет для собак бронежилет для собак бронежилет для собак бронежилет для собак бронежилет для собак Фото: ТОВ «Українська Броня»



Використані джерела:
За інформацією бренд-менеджера ТОВ «Українська Броня»