Автоцистерна КрАЗ-5233ВЕ доповнила лінійку військової спецтехніки

Автоцистерна КрАЗ-5233ВЕ фото: www.autokraz.com.ua

У модельному ряду спецтехніки КрАЗ з’явилася автоцистерна на шасі всюдихода КрАЗ-5233ВЕ. Спецмашина із 5-кубовою цистерною призначена для транспортування і короткочасного зберігання питної води в польових умовах.

У якості бази обрано повнопривідний автомобіль КрАЗ-5233, це одна з найкращих моделей по прохідності. Спецмашині не важко буде виконати доставку питної води до будь-якої точки призначення у хоч яких дорожніх та екстремальних умовах. Високу прохідність автомобілю забезпечує й широкопрофільна шина із системою централізованої підкачки та потужний 330-сильний двигун. А надійність усьому спецвиробу – міцна рама, в конструкції якої застосовані лонжерони з гарячекатаного швелера. Вона також є ідеальною основою для кріплення будь-якого типу обладнання.

Термоізольована цистерна, змонтована на кразівському шасі, складається з двох секцій, має вакуумну систему заповнення із електричним контролем, час заповнення однієї секції становить 20-26 хв. Внутрішня обшивка ємності виконана з нержавіючої корозійностійкої сталі.

Підприємством враховано досвід застосування такої техніки в зоні АТО, у тому числі використання базового шасі з компонуванням «кабіна за двигуном», що дозволить зберегти життя особового складу при непередбаченому наїзді на вибухові предмети. ПАТ «АвтоКрАЗ» планує подальший розвиток військової лінійки спецтехніки КрАЗ.



Використані джерела:
www.autokraz.com.ua