На засіданні Парламентської асамблеї НАТО представили докази російської агресії

Докази російської агресії, зібрані InformNapalm фотоґ: informnapalm.org

19 листопада 2016 р. – Українська парламентська делегація представила два відео спільноти InformNapalm з доказами російської військової агресії проти України перед членами Парламентської асамблеї НАТО в Стамбулі, Туреччина.

Міжнародна волонтерська розвідувальна спільнота InformNapam вже понад два роки наполегливо збирає докази російської агресії в Україні. Доведення участі російських кадрових військових у війні на Донбасі є найважливішою частиною роботи спільноти.

Незважаючи на те, що російські військові поводяться досить обачно і старанно приховують свою причетність до бойових дій, все одно вони залишають сліди. Аналітики InformNapalm ретельно просіюють різні джерела інформації – вебсайти, відео, дописи у соціальних мережах, щоб відшукати ці сліди і представити результати розслідувань громадськості.

Наразі волонтери InformNapam змогли ідентифікувати військовослужбовців з 75 російських військових підрозділів, що переправлялися до України за наказом свого командування. Відео-презентація, подана нижче, швидко ознайомить вас з основними висновками InformNapam.

Повна база даних містить набагато більше інформації. Ви можете ознайомитися з нею тут: http://russian-presence-in-ukraine.silk.co

Вона містить 165 задокументованих інцидентів. Кожен запис у базі даних має інтернет-посилання на детальне розслідування по кожному випадку.

Дивіться також: База даних і відеографіка новітнього озброєння ЗС РФ на Донбасі

База даних озброєння ВС РФ на Донбасі: http://russian-weaponry-in-ukraine.silk.co

У ході Парламентської асамблеї НАТО законодавці схвалили доповіді, що закликають країни-члени НАТО “твердо стояти у підтримці України і притримуватися сильної позиції по відношенню до російських агресивних дій”. Читайте повний прес-реліз ПА НАТО тут (англійською мовою).



InformNapalm