Львівську академію відвідала делегація на чолі з командувачем сухопутних військ ЗС США в Європі

львівський полігон фото © www.asv.gov.ua

Національну академію сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного відвідала американська делегація на чолі із командувачем сухопутних військ збройних сил США в Європі генерал-лейтенантом Фредеріком Бенжаміном Ходжесом.

Під час свого візиту до навчального закладу іноземний гість виступив перед офіцерами та курсантами із лекцією з питань лідерства та прийняття рішень. А згодом відбулось обговорення актуальних проблем питань організації бойової підготовки підрозділів, навчання військовослужбовців та багатьох інших питань.

Пізніше, під час підходу до преси, генерал-лейтенант Фредерік Бенжамін Ходжес та начальник Національної академії сухопутних військ генерал-лейтенант Павло Ткачук звернули увагу на актуальність українсько-американської співпраці в галузі оборони та розповіли про особливості підготовки українських військовослужбовців іноземними інструкторами.

львівський полігонфото © www.asv.gov.ua

Також командувач сухопутних військ ЗС США в Європі відвідав Міжнародний центр миротворчості та безпеки Національної академії сухопутних військ.

Під час перебування на полігоні іноземні гості відвідали новостворений відділ планування (організації та безпеки) «Range control», а також відкрили нову ділянку для метання бойових гранат за стандартами НАТО. Окрім цього, на інших ділянках МЦМБ представники американської делегації відвідали заняття з тактичної підготовки, познайомилися із специфікою підготовки снайперів та поспостерігали за ходом підготовки одного з батальйонів 80-ї окремої десантно-штурмової бригади ВДВ під керівництвом американських інструкторів.

Згодом генерал-лейтенант Фредерік Бенжамін Ходжес та генерал-лейтенант Павло Ткачук обговорили перспективи розвитку Навчального центру підготовки підрозділів й шляхи удосконалення навчально-матеріальної бази та інфраструктури полігону.

львівський полігон львівський полігон
львівський полігон львівський полігон
львівський полігон львівський полігон
фото © www.asv.gov.ua, facebook.com/tkachukpp



Використані джерела:
Офіційний веб-сайт Національної академії сухопутних військ імені гетьмана Петра Сагайдачного