Командування Сил спеціальних операцій ЗСУ відкрило офіційний веб-сайт

ССО фото: sof.mil.gov.ua

Командування Сил спеціальних операцій Збройних Сил України повідомляє про відкриття офіційного веб-сайту.

На сайті будуть висвітлюватись новини, що стосуються Сил спеціальних операцій ЗС України та Збройних Сил України, події, фоторепортажі, та інші матеріали.

Також на сайті можна ознайомитись із завданнями Сил спеціальних операцій ЗС України, дізнатись як підготуватись до курсу спецпризначенців відповідно до інструкції, розробленою за участю консультантів з числа військовослужбовців армій провідних країн світу, критерії відбору до ССпО. Бажаючі зможуть відразу подати заявку на участь у кваліфікаційному курсі підготовки інструкторів.

Завдяки сучасній архітектурі сайту, Ви маєте змогу зручно, швидко і просто користуватись сайтом Сил спеціальних операцій ЗС України. Офіційний окремий веб-сайт Сил спеціальних операцій Збройних Сил України в мережі Інтернет є офіційним інформаційним ресурсом, який забезпечує висвітлення діяльності нашого окремого роду сил, надання інформаційних та інших послуг громадськості шляхом впровадження та використання сучасних інформаційних технологій, - повідомляє прес-служба.

Адреса сайту: www.sof.mil.gov.ua