В Навчальному центрі Держприкордонслужби відкрили новий навчально-тренувальний комплекс

Ukrainian Military Pages - В Навчальному центрі Держприкордонслужби відкрили новий навчально-тренувальний комплекс (Черкаси, Оршанець) всі фото: Адміністрація ДПСУ

Сьогодні в Навчальному центрі підготовки молодших спеціалістів Державної прикордонної служби України імені генерал-майора Ігоря Момота (Черкаси) відбулась урочиста церемонія відкриття навчально-тренувального комплексу та смуги перешкод.

Ukrainian Military Pages - В Навчальному центрі Держприкордонслужби відкрили новий навчально-тренувальний комплекс (Черкаси, Оршанець)

В урочистостях взяли участь перший заступник голови ДПСУ генерал-лейтенант Василь Серватюк, заступник міністра внутрішніх справ Вадим Троян та керівник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Крістофер Сміт.

У ході зустрічі гостям було презентовано різноманітні програми підготовки, ознайомлено з навчально-матеріальною базою та умовами проживання персоналу Навчального центру.

Ukrainian Military Pages - В Навчальному центрі Держприкордонслужби відкрили новий навчально-тренувальний комплекс (Черкаси, Оршанець)

Під час церемонії генерал-лейтенант Василь Серватюк висловив слова подяки за фінансування проектів співпраці з Посольство США та всебічну підтримку Навчального центру на шляху до євроатлантичних стандартів. Зауважив, що відкриттям навчально-тренувального комплексу зроблено ще один важливий крок в напрямку розвитку навчально-матеріальної бази Центру.

Виготовлення, поставка і монтаж навчально-тренувального комплексу відбулося в рамках реалізації проекту міжнародно-технічної допомоги «Стале реформування Державної прикордонної служби України», що фінансується Державним Департаментом США.

Також представниками Посольства США передано Навчальному центру спеціалізований автомобіль Range Rover, який спеціально обладнаний для перевезення джерел іонізуючого випромінювання.

Ukrainian Military Pages - В Навчальному центрі Держприкордонслужби відкрили новий навчально-тренувальний комплекс (Черкаси, Оршанець)

Наприкінці офіційної церемонії персоналом прикордонного відомства продемонстровано виконання тактичних дій з проникнення в будівлю різними способами з різних точок та затримання правопорушників у приміщеннях.

Ukrainian Military Pages - В Навчальному центрі Держприкордонслужби відкрили новий навчально-тренувальний комплекс (Черкаси, Оршанець)Ukrainian Military Pages - В Навчальному центрі Держприкордонслужби відкрили новий навчально-тренувальний комплекс (Черкаси, Оршанець)Ukrainian Military Pages - В Навчальному центрі Держприкордонслужби відкрили новий навчально-тренувальний комплекс (Черкаси, Оршанець) Ukrainian Military Pages - В Навчальному центрі Держприкордонслужби відкрили новий навчально-тренувальний комплекс (Черкаси, Оршанець)


Використані джерела:
Рідна Черкащина