У ВДВ провели експериментальне завантаження БТР-3ДА, «Спартанів», ГАЗ-66 до літака Іл-76 (фото)

Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 фото © www.vdvua.net

Високомобільні десантні війська Збройних Сил України продовжують отримувати від державних підприємств нові та модернізовані зразки озброєння і військової техніки.

Вже кілька місяців, на базі одного із десантно-штурмових підрозділів 95 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ, десантники випробовують можливості сучасного бронетранспортеру БТР-3ДА під час занять з водіння у складній місцевості та виконання бойових стрільб.

На одному із військових аеродромів Житомирщини, офіцерами повітрянодесантної служби 95 окремої десантно-штурмової бригади та екіпажем військового-транспортного літака ІЛ-76МД Повітряних Сил Збройних Сил України було проведено експериментально-тренувальне заняття щодо завантаження бронетранспортерів БТР-3ДА, бронеавтомобілів КрАЗ «Спартан» та вантажного автомобіля ГАЗ-66 до повітряного судна.

Протягом кількох годин, десантники разом з військовими авіаторами випробували кілька варіантів розміщення та закріплення визначених зразків військової техніки. Результати випробування позитивні, – дана техніка може бути транспортованою повітряним транспортом.

Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 Ukrainian Military Pages- завантаження БТР-3ДА,  КрАЗ «Спартан» та ГАЗ-66 до літака Іл-76 фото © www.vdvua.net


Прес-служба 95 окремої десантно-штурмової бригади ВДВ ЗС України

Використані джерела:
http://www.vdvua.net