Strong Europe Tank Challenge 2017. Четвертий день

Strong Europe Tank Challenge 2017. Четвертий день

Четвертий день змагань (11 травня) «Танковий виклик сильної Європи-2017» (Strong Europe Tank Challenge 2017), де українські екіпажі змагаються із кращими танкістами з Австрії, Німеччини, Польщі, США та Франції.

Цього дня українські екіпажі виконували вправу під назвою «Точне водіння бойових машин», яка передбачала філігранне та швидкісне водіння танків на ділянці з перешкодами в режимі руху вперед та заднього ходу.

Подолання спеціалізованої смуги перешкод:

Strong Europe Tank Challenge 2017. Четвертий день Strong Europe Tank Challenge 2017. Четвертий день Strong Europe Tank Challenge 2017. Четвертий день фото © Staff Sgt. Kathleen V. Polanco

У четвертий день танкових змагань, підтримати українську команду прибув начальник Генерального штабу — Головнокомандувач ЗС України генерал армії України Віктор Муженко. Приймав високоповажних гостей у статусі господаря Командувач Сухопутних військ ЗС США в Європі тризірковий генерал Бен Ходжес.

Strong Europe Tank Challenge 2017. Четвертий день фото © www.mil.gov.ua

Нагороджуючи танкістів відзнаками Генерального штабу, генерал армії України Віктор Муженко сказав: «Україна пишається вами. Організатори змагань зазначають, що вражені вашою влучністю та швидкістю ведення вогню. Однак ми програємо у виконанні тактичних завдань відповідно до натівських стандартів. Це ми зможемо виправити. Для мене — ви переможці і перший постріл завжди буде за нами. Молодці! Дякую за службу!».

Strong Europe Tank Challenge 2017. Четвертий день Strong Europe Tank Challenge 2017. Четвертий деньфото © www.mil.gov.ua