Снайпери 81-ї аеромобільної бригади знову кращі



Наприкінці травня, в районі проведення антитерористичної операції відбулися змагання на першість серед снайперів бригад, що зараз залучені до виконання бойових завдань в зоні проведення АТО.

Змагання снайперів пройшли в Дружківці, на базі 122-го окремого аеромобільного батальйону 81-ї окремої аеромобільної бригади. 12 різних завдань, стрільба вдень і вночі, стоячи, сидячи, лежачи, під кутом 90 градусів... Стрільба велася на відстані від ста до семиста метрів з використанням снайперських гвинтівок різних систем.

Ukrainian Military Pages

Переможця визначали не лише за кількістю влучань, але і за якістю проведеної стрільби. Наприклад, під час виконання однієї з вправ, що називається «Більярд», учасникам потрібно було вибити рівно двадцять один бал. Вправу необхідно було виконати у парі з обмеженою кількістю пострілів. На мішені були намальовані пронумеровані більярдні кулі. Для вдалого виконання цієї вправи учасникам необхідно було проявити високу майстерність.

У підсумку перше командне місце вибороли десантники 81-ї окремої аеромобільної бригади. В індивідуальному заліку їм також не було рівних.

Нагадаємо, що в травні цього року снайпери 81-ї бригади також здобули перемогу у конкурсі серед частин Високомобільних десантних військ Збройних Сил України