ЛДАРЗ завершив капремонт чергового літака МіГ-29 для ВПС Азербайджану

Ukrainian Military Pages

МіГ-29 з бортовим номером 03 ВПС Азербайджану (зав. номер 2960721948, вигот. 31 жовтня 1988 р.) завершив капремонт на Львівському державному авіаремонтному заводі.

Повідомляє Національний промисловий портал.

Обліт після капітального ремонту пройшов 13 липня 2017 року. Львівський державний авіаремонтний завод завантажений на 100%: в ремонті 12 літаків Польщі, Азербайджану, Казахстану і України

Ukrainian Military Pages

ДП «Львівський державний авіаційно-ремонтний завод» (ЛДАРЗ) — одне з найпотужніших підприємств ДК «Укроборонпром», яке спеціалізується в галузі ремонту авіаційної техніки військового призначення. Заснований 15 жовтня 1939 року у м. Львів. Спеціалізація заводу — легкі фронтові винищувачі та винищувачі — бомбардувальники типу «МіГ». На сьогодні заводом опановано ремонт літаків МіГ-21, МіГ-23, МіГ-27 всіх модифікацій та МіГ-29.

На сьогоднішній момент підприємство виконує:

  • ремонт літаків МіГ-21, МіГ-23, МіГ-27 та МіГ-29, їх агрегатів та обладнання, включаючи весь комплекс робіт по відновленню міжремонтного ресурсу та терміну служби;
  • ремонт агрегатів та систем планера літака;
  • розробка та постачання технологічної документації для освоєння ремонту агрегатів та систем планера літака;
  • виготовлення та постачання нестандартного технологічного обладнання, розробленого спеціалістами підприємства для ремонту авіаційної техніки.



довідник озброєння і військової техніки