«Завод 410 ЦА» передав відремонтований літак Ан-32 Народній Республіці Бангладеш

Ukrainian Military Pages

25 вересня 2017 року на території Державного підприємства «Завод 410 ЦА» відбулась урочиста передача відремонтованого та модернізованого літака А-32 Народної Республіки Бангладеш представникам Замовника та екіпажу повітряного судна.

На церемонії урочистої передачі літака були присутні Заступник генерального директора з авіабудування та виробництва ДК «Укроборонпром» Коробов Володимир Костянтинович, Голова Профспілки авіабудівників України Жугаєвич Ярема Васильович, директор компанії «Flitе Industries Pte Ltd» українського представництва Ярошенко Володимир Євгенович, командир екіпажу літака Махбуб Ахмет, а також представники ВПС Народної Республіки Бангладеш, представники ЗМІ, колектив заводу.

Фахівцями заводу в рамках виконання контракту проведено капітальний ремонт та додаткову модернізацію літака Ан-32 згідно вимог Замовника. Випробування пройшли успішно, літак готовий для подальшої служби.

Командир екіпажу Махбуб Ахмет в своїй промові зазначив, що літак прибув в Україну, здолавши довгий шлях в 6000 кілометрів, а співпраця з ДП «Завод 410 ЦА» , яка розпочалась в далекому 1971 році, після здобуття незалежності Бангладеш і триває довгі роки, - це велика честь для ВПС Народної Республіки Бангладеш. Також пролунали слова подяки за якісний ремонт та модернізацію літака підприємством.

Екіпаж літака Ан-32 розпочав підготовку до відправлення на свою авіабазу.

Ukrainian Military Pages

Нагадаємо, що 12 вересня, для виконання капітального ремонту, на «Завод 410 ЦА» прибув ще один літак Ан-32 Народної Республіки Бангладеш.


ua en
Використані джерела:
Офіційний веб-сайт «Завод 410 ЦА»

довідник озброєння і військової техніки